tisdag 29 januari 2013

Moderat Baseboll-Politik? Del 1 (2)


Vad vore en logga som ”Conspiracy Corner” utan en teori om Palmemordet? Naturligtvis gör vi ingen besviken... Texten nedan är hämtad från olika konspiratörer på nätet och redigerad av ”Under Mattan” Per Kvist är dock huvudkällan för texten.

DEL 1.

MODERAT BASEBOLL-POLITIK
MÖRDADE PALME?


Anti Harald Avsan, född 8 januari 1958, är en svensk politiker (moderat) och riksdagsledamot sedan år 2006.

Han är invald i riksdagen för Stockholms läns valkrets på plats 174 och bor i Segeltorp i Huddinge kommun.



Avsan är ursprungligen från Estland och är även en före detta medlem av den notoriskt brutala basebolligan, en gatuvåldsgrupp av civilpoliser som uppträdde i Baseballskepsar.

Basebolligan var orsaken till diverse dödsfall bland hemlösa och socialt utslagna. De var kända i Stockholm för att ytterst rått ha misshandlat folk ur dessa grupper, samt envar som inte genast lytt deras order.

Gruppen startades av Stockholms länspolismästare Hans Holmér. De utvecklades till A-turen piketpolisen. Medlemmar ur denna blev sedermera, Holmers ”livvaktsstyrka”.

Avsan var en av ledartyperna inom denna grupp. Medlemmar ur gruppen har ofta förekommit och förekommer än i nazist och rasistkretsar. Vissa har så sent som 2011 åtalats för våldtäkter, misshandel och annat.

Medlemmar ur gruppen har mördat (även vid sidan av tjänsten) och på senare tid också anklagats för nya mord.





- Vid tiden för Palmemordet var Avsan 28 år och arbetade på knarkspan.

Avsan kändes igen vid mordtillfället  av två vittnen. ”De finska flickorna”. De pekar ut Avsan som mannen som stod vid Dekorimahörnet, med en walkie-talkie och pistol innanför rocken.

Flickorna hörde då följande konversation från walkie-talkien:

”- Nu kommer dom” (en röst, ordväxling på finska)

”- Jag är igenkänd, vad gör jag?” (Avsan)

”- Skit i det du, gör vad du ska”.  (Rösten tillhör troligen Carl Östergren som liksom Avsan också var medlem i Stockholms Försvarsskytteförening  – och den ende finsktalande i denna krets.)

Tidigare hade den ena ”Finska” flickan känt igen Anti Avsan som en person hon ofta sett på ett gym i Upplands Väsby. Men hon visste inte då hans fullständiga namn, utan bara ”Anti”.

”- Du, kan du säga vad klockan är?”  - frågar hon på finska, eftersom hon känt igen honom.

Han svarar inte. Flickan drar t o m honom i armen och frågar varför han inte svarar. Då ser hon samtidigt vad han har innanför långrocken. Hon blir vettskrämd och skyndar sig därifrån tillsammans med sin väninna.


- Några sekunder senare så smäller det...

Privatspanaren Olle Alsén fick tipset om dessa tjejer av en bekant till flickorna först 1993,  sju år efter mordet. De var livrädda efter att de förstått att de antagligen talat med mördaren.

De behöll händelsen för sig själva under åren, av rädsla eftersom "mördaren" kanske visste vem de var...

Det sägs att flickorna varit motvilliga vittnen. De båda ska ändå  ha suttit i sammanlagt åtta förhör. De har dessutom utsatts för husrannsakan av polisen. Vid förhören ska de ha pressats hårt enligt uppgift. Ett vittne på polishuset säger att spaningsledare Ölvebro skällde ut en av dem så att hon var alldeles tårögd.

Ingen utomstående har tyvärr sett till resultatet av dessa åtta förhör, då polisen vägrar att lämna ut dem. Det är bl. a. därför som Anti Avsan fortfarande bör ses som fortfarande misstänkt och föga lämplig som Riksdagsman.

De finska flickorna har aldrig fått göra en vittneskonfrontation, liknande den som Lisbeth Palme fick göra.



- De har dock själva efterfrågat en sådan konfrontation!


Flickorna har istället fått göra en bildkonfrontation, där 6 bilder presenterades, men ingen av dem föreställde då Anti Avsan. Polisen har sagt att de inte vet vem mannen är, som flickorna pekar ut vid Dekorimahörnet.

Eftersom bilder på Avsan aldrig ingick vid bildkonfrontationen kunde han givetvis ej heller utpekas.

Olle Alsén, privatspanare,  gjorde en egen platsundersökning på gymmet i Upplands Väsby, där han visade en bild på Avsan och frågade runt. ” - Det där är Anti Avsan! Han är polis…”  fick han då veta av en man där.  Detta styrker att ”den finska flickan” verkligen sett Avsan tidigare på samma gym.

Undersökningskommissionen (”folkets” granskning av utredningen) har visat tecken på att inte vilja ta i detta spår, ens med tång. De kommenterar ändå fallet som att, ” - Det kanske var en annan dag detta hände…” 

Kommissionen är ändå de första som skriver ett officiellt dokument där Avsans namn förekommer, Anti A.”

Anti Avsan tillsammans med Beatrice Ask (nyare bild)

- Polisen uppger att Avsan har alibi för mordkvällen.

”- Hans fru har sagt att han var hemma.”
 
 

- I ett mordfall räknas detta normalt inte som alibi.

Samtidigt som spaningsledaren Ölvebro uppger detta, blånekar åklagaren Anders Helin att han känner till någon ”Avsan”. Riksåklagaren Anders Helin går ed på att Anti Avsan inte förhörts, men Avsan hade hörts enligt Ölvebro och lämnat sin fru som alibi.

Polisen vet alltså mycket väl vem de har att göra med. – En ”kollega”.

Polisen har gjort många grova missar i detta fall. Och vägrar numera konsekvent att ta i saken.




  • Avsan är som tidigare nämnts riksdagsman för moderaterna från år 2006- och innehar juridisk utbildning.
    *

  • Han tog tjänstledigt från sitt tidigare domarjobb vid Stockholms Tingsrätt 2006.
    *

  • Han innehar även andra höga politiska uppdrag för moderaterna samt styrelseuppdrag inom fastighetsbranschen.
    *

  • Hans juridiska utbildning har troligtvis bekostats av pengar från det vilande företaget han är delägare i, ”Team SOS”, ett vapenföretag.


Leif GW Person som från början var helt mot polisspåret, har numera vänt 180 grader. I sin roman ”Faller fritt som i en dröm” framgår det nu tydligt hur han anser att mordet gått till.

Lisbeth Palme gjorde tidigt ett tillägg i sitt vittnesmål angående den bild polisen skickat ut på gärningsmannen, ”Fantombilden”…  

”- Han hade mer runt, mer fylligt ansikte.”

Den finska rösten i radion tillhörde troligtvis kompisen och vapenhandlaren Carl Östling, det är den enda i detta gäng förutom Avsan som kan finska.

Carl Östling låg samma dag som mordet på sjukhus för blindtarmen. Han fick då besök av Per Arvidsson, som var ordförande för Stockholms Försvarsskytteförening.

Han skrev direkt ut sig från sjukhuset, trots ett oläkt sår på magen.


Carl Östling hyrde vid tiden för Palmemordet en kontorslokal, som inretts som lägenhet i hörnet av Regeringsgatan 85 och David Bagares gata, exakt där förföljaren till Palmes mördare tappade bort honom.

”-Han liksom gick upp i rök där…”.
 

Delar av Stockholms Försvarsskytteförening brukade träffas i lokalen som låg där...

Anti Avsan var medlem i denna Skytteförening. Efter många inkomna tips gjordes till slut en husrannsakan i lokalen och då fann man ammunition från den kaliber som användes vid Palmemordet.





Finsk röst i radion, finsktalande polis igenkänd på platsen… en lägenhet i mördarens flyktväg, Skytteföreningen… Slutsatsen blir...

- Anti Avsan är alltså så nära man kan komma den s.k. ”Dekorimamannen”.
 *

Sven Anér och Olle Alsén som gjort privata efterforskningar har tillsammans med sina anhöriga blivit hotade via mail i detta ärende.


EN SAMMANFATTNING:

POLISMAN A = Carl Östling

POLISMAN B = Anti Avsan


Polisman A är den A-turspolis (f.d. Basebolligan) vid Norrmalmspolisen som avviker olovandes från sjukhuset efter en blindtarmsoperation.

Han har finskt ursprung och är uttalad nazist och högerextremist, dokumenterad Palmehatare.

Han är Stockholmspolisens vapenexpert, har en bisyssla som vapenhandlare med ett tillfälligt kontor (oktober -85 till mars-86) vid korsningen David Bagares Gata/Regeringsgatan, precis där ett vittne såg den sista skymten av den flyende mördaren.

Efter många inkomna tips gjordes en husrannsakan och då fann man ammunition från den kaliber som användes vid Palmemordet. Där fanns också en bild på polisman A där han gjorde en Hitlerhälsning på en judisk kyrkogård!

Polisman A säger sig vara hemma på mordkvällen, men har inget alibi. Har vi här den förmodade operationsledaren som säger till polisman B:

- Skit i det, gör det du ska göra!

Alla handlingar, sexton stycken, skall vara utlämnade vad det gäller polisman A.


Stockholms Försvarsskytteförening
-
Listan på medlemmarna i den omtalade polisklubben...

Polisman B är kollega till polisman A på Norrmalmspolisens A-tur. Han är den som utpekats av två finska kvinnor som den man som står och väntar på paret Palme.

När en ”privatspanare” intervjuade polisfackets man på Norrmalmspolisen så sa han:

XX: Polisman B är en ledartyp och en av de värsta nazisterna av dom alla i A-turen.
Polisman B är balt, men talar även finska. Han har också en bisyssla som vapenhandlare.


- Är det han som struntar i att han är igenkänd och anammar orden:
 
- Skit i det, gör det du ska göra!

Det tog sju år innan finskornas berättelse blev känd. In i det längsta försökte den dåvarande spaningsledaren, Hans Ölvebro, att undvika att kalla in Polisman B på förhör. Men till slut blev trycket för hårt då det skrevs mycket om Polisman B.

I mitten av 1993 kallades han in för förhör.

Det finns minst tre tips/förhör med polisman B - alla hemligstämplade. På frågan varför, svarar Palmeenheten att; "det är av utredningstekniska skäl" och att det kan "försvåra utredningsläget i den pågående utredningen".


- Idag är polisman B en högt uppsatt (m) politiker.

*Anti Avsan har under alla år konsekvent vägrat kommentera sina egna förehavanden i samband med Palmemordet.


Leif GW Perssons slutsats vid en
chatt med TV4:as tittare den 28 aug 2010.


Pelle frågar: - Vem tror du mördade Olof Palme?

Leif GW Persson svar: 
- Vet ej, sannolikt någon från hans säkerhetspolitiska sida.

JU: O.P:s mördare i säkerhetspolitisk närhet. - Du menar sossar med anknytning till IB?

Leif GW:  
- Möjligt, men jag tror mer på Säpo och folk inom den militära säkerhetstjänsten.

Johan student: - Tror du att det idags dato finns folk människor som vet om vem Palmes mördare var eller att mördaren rent av fortfarande är vid liv?

Leif GW svar:  
- Ja.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Sven Anér vet vem Olof Palmes mördare är?

Published by Jin83 on vaken.se 2012-05-20

En intervju och porträtt av den 91-årige journalisten Sven Anér som under 26 års tid har forskat och skrivit böcker om mordet på Olof Palme.

Det är en personlig skildring och berättelse om en mans ihärdiga arbete med att reda ut vad som hände den 28:e februari 1986.




SLUT PÅ DEL 1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

6 kommentarer:

  1. IP: 137.61.234.225 [Trace] June 15, 2012 07:21:50 AM
    ISP: Swedish Tax Agency
    Landed: undermattan.blog.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————–
    IP: 195.198.185.100 ISP: TeliaSonera AB June 29, 2012 08:40:09 AM
    Organization: Dagens Industri
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————–
    IP: 81.216.64.210 ISP: TDC Sverige AB July 24, 2012 06:26:24 PM
    Organization: Stockholms Lans Landsting
    Landed: undermattan.blog.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————–
    IP: 194.15.212.33 September 10, 2012 10:07:08 AM
    ISP: Sveriges Television AB
    Landed: undermattan.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————–
    IP: 212.35.100.66 September 17, 201212:36:40 PM
    ISP: COLT Technology Services Group Limited
    Organization: ETUC Brussels Hoofdstedelijk Gewest
    Landed: undermattan.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————-
    IP: 212.247.100.194 ISP: Tele2 SWIPnet September 20, 2012 01:00:02 PM
    Organization: Scandvision Ab
    Page Viewed: undermattan.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————
    IP: 145.235.0.6 September 20, 2012 11:31:40 AM
    ISP: Kriminalvarden
    Page Viewed: undermattan.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————
    IP: 193.235.173.250 ISP: Resilans AB October 05, 2012 10:39:50 AM
    Organization: Landstinget Gavleborg
    Landed: undermattan.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-1
    —————————————

    SvaraRadera
  2. Finskorna har inte pekat ut Anti Avsan. Det är meningslöst då signalementet på Anti Avsan sägs enligt polisen inte stämma överens med Dekorimamannen. Den som är skyldig vill nog ligga lågt och blir väl inte riksdagspolitiker och har en blogg. Vem som helst kan se på bilder av Anti Avsan. Finskan som var bekant med mannen mindes inte namnet men kom ihåg att det var kort. Jag har läst att dekorimamannen var 30-35 år, 170 cm lång, var klädd i en brun skinnjacka, hade villa, blå Volvo 240, två småbarn och en bror. Han tränade på ett gym i Upplands-Väsby 1983-84 och var då arbetslös, men hade trots det alltid gott om pengar. Sedan så är det inte säkert att Dekorimamannen hade med mordet att göra. Han kan ha råkat stå där en stund före mordet. Kanske var det han som Cedergren såg springandes på Luntmakaregatan. När det gäller Carl-Gustav Östling så blev han opererad för brusten blindtarm en vecka före mordet. Det kan vara möjligt att han var inblandad, bland annat för att han var så angelägen om att bli utskriven och hade motiv. Möjligen hade han fått information om att Palme inte skulle ha livvakt. Men sannolikt var han inte skytten. Det skulle vara besvärligt att springa och stygnen kunde gå upp. Makarna Palme visste dessutom inte själva att de skulle gå på bio förrän på kvällen förutom lite löst prat på deras arbetsplatser. Gärningsmannen borde vara någon annan. Gärna någon med militär bakgrund då gärningsmannen behövde vara flexibel och anpassa sig till situationen och dessutom skjutit i krig. Det borde heller inte räcka med att ha lärt sig att hantera vapen för att kallblodigt mörda någon. Vapnet som användes var nog något som fanns hemma i och med att gärningsmannen inte kunde planera mordet i detalj. Han kan till och med ha licens på vapnet. Det är inte så säkert att han gjorde sig av med det då detta kan se misstänkt ut och det kan ju ändå hamna hos polisen.

    SvaraRadera
  3. @Petra, Du verkar väldigt insatt i detaljerna kring mordet och du har kanske delvis rätt, men att polisen officiellt skulle ha sagt signalementet inte stämmer överens med Avsan är ingen uppgift jag hört talas om. De flesta tillgängliga källor påstår att polisen inte kommenterar något som helst om sin kollega Avsan.

    Alla spekulationer kring Avsan bygger givetvis också på att han själv aldrig bemött anklagelserna och därför inte fått det hela ur världen. T o m i Wiki på nätet kan man läsa det… +Om polisen i Sverige inte vill att ett signalement skall stämma mot en ”kollega” så stämmer det inte, punkt.

    Om mördaren var en aktiv polis inom den s.k. ”Basebolligan” så fanns ingen större möjlighet för honom att ligga lågt. Poliserna där hade också tillräcklig ”militär utbildning” och *politisk motivation för att utföra mordet. (*Hat mot Palme.)

    Tingsrätten ansåg ju t o m att Christer Petterson var gärningsmannen, så kraven på gärningsmannens duglighet kan ju inte ha varit enormt höga…

    Medlemmarna i ”basebolligan” hade säkert tillgång till ”spaningsuppgifter” om var Statsministern befann sig dygnet om, fast Palme inte hade någon ”officiell” livvakt.

    Dina uppgifter angående Dekorimamannen låter nästan som en nära bekant till dig. Om polisen trots den beskrivningen inte kunde hitta honom på 15 år, borde de lägga ner verksamheten. Var har du hittat de uppgifterna?

    Du säger att; ”Den som är skyldig vill nog ligga lågt och blir väl inte riksdagspolitiker och har en blogg.” ”Vem som helst kan se på bilder av Anti Avsan.”

    Hans Blogg har kommit många år efter händelsen och några bilder på hur han såg ut vid tiden för mordet har aldrig funnits på nätet.

    Avsans närvaro på nätet har tidigare varit mycket mer ”tillbakadragen” och det är först på senare tid synligheten ökats. De mest framgångsrika seriemördarna i historien har f.ö. varit väldigt socialt aktiva och inga enstöringar…

    Avsan var medlem i Sveriges genom tiderna mest ökända och brutala gatuvåldsgrupp inom poliskåren. Det finns ett problem redan där som nämndeman och riksdagspolitiker. Läs gärna hur det gått för de andra medlemmarna…

    Läs gärna också Michael Lundhs berättelse om sin tid inom basebolligan.

    Sen har du ju t. ex. Petzäll som också är riksdagspolitiker, så hur höga är egentligen kraven?

    Bara detaljer som att Avsan var medlem i Stockholms Försvarsskytteförening, handlade med vapen, hade tillgång till en lokal i anslutning till mördarens flyktväg, o.s.v., gör att en grundlig utredning om honom naturligtvis borde ha gjorts oavsett vad han lämnat för alibi.

    När det sen också finns ett otal andra indicier som också pekar mot honom så bör det absolut belysas offentligt.

    SvaraRadera
  4. Den 7 januari 1994 hittades Victor Gunnarsson, i Sverige känd som 33-åringen och 1986 misstänkt för Palmemordet, mördad ett par timmars bilväg från sitt hem i Salisbury, USA. Han var brutalt avrättad, skjuten med två skott genom huvudet..

    Victor Gunnarsson var 33 år när Olof Palme mördades på öppen gata i Stockholm, klockan 23.21 på natten den 28 februari 1986.

    Att han befann sig i närheten av mordplatsen är så gott som säkert, men det gjorde också många andra människor, då Sveavägen-Kungsgatan var och är ''smeten'', det mest centrala i Stockholm med biografer, restauranger, bordeller, illegala spelhålor, knarkgömmor och tillhåll för både högerextremister och kommunister.

    Ingenting talar för att det var Victor Gunnarsson som sköt Olof Palme, däremot kände han med all sannolikhet till att det skulle hända och kanske såg han till och med själva mordet.

    Först när Olof Palme föll död till marken insåg Victor Gunnarsson kanske vad som höll på att hända. Om HAN hittades nära mordplatsen skulle han gripas och misstänkas för mordet, för Gunnarsson var ju ändå en uttalad Palmehatare och tidigare medlem av EAP, en högerextremistisk organisation som gjort allt för att misstänkliggöra statsminstern.

    Så Victor Gunnarsson flydde i vild panik. Han blev sedd och igenkänd. Han uppträdde både mystiskt och förvirrat och när han greps precis som han själv befarat, snärjde han in sig i lögner och motsägelser.

    Efter långa och pressande förhör insåg spaningsledningen att 33-åringen inte var identisk med mannen som mördat Olof Palme, men man ville inte riktigt släppa kontakten med honom, man hoppades nämligen in i det längsta att Gunnarsson skulle leda dem till den riktige mördaren och till organisationen som så skickligt hade iscensatt mordet.

    Den väntan var förgäves även om Victor Gunnarsson själv bekräftade deras misstankar under den förtalsrättegång i Malmö, som han drev mot tidningen Arbetet för att de publicerat hans namn och bild när han häktades för Palmemordet.

    Under rättegångsförhandlingarna for en märkbart irriterad Gunnarsson plötsligt upp ur stolen, och under ett vredesutbrott riktat mot domaren för att denne, som Victor Gunnarsson själv upplevde det, snarare anklagade honom för vad som hänt än den tilltalade ansvarige utgivaren för Arbetet, skrek han: ''Varför ger ni er på mig, jag är ju bara i periferin till organisationen som mördade Olof Palme!''.

    Victor Gunnarsson hade med det uttalandet undertecknat sin egen dödsdom, nu väntade man bara på rätt tillfälle att tysta honom.

    http://abe.freeshell.org/palme/node1.html

    SvaraRadera
  5. W (det var CIA beställning också) engagerade personligen för utförande av Palme mordet då varande polis chef H. Holmer och Säpo chef - dessa 2 dirigerade det hela för att vanliga poliser var inte insatta och hela polisarbeten var desarmerad och även SÄPO vakter var tagna bort för mord kvällen

    - order och samordning dirigerades från hösta ledning , men i dessa kretsar man eliminerar huvud vittne för att sanning om Wallenberg engagemang skall bli "begravd" - just därför Holmer var smittad med Aids och eliminerad, samt f.d. SÄPO chef opererade i den mord organisation var eliminerad med s.k. hjärtfel (nutida väl använda mordmedel). Anna Lind avrättades rätt bestialisk

    - det var ren rituell mord - naturligtvis polisen längre tid vallade psykisk sjuk serbisk kille som dessutom var omarbetad med MK-ULtra metoden med psykofarmaka etc. och som inte varit mördare utan själva mord utförde mycket skickligt mördare och militär med speciell träning för rituella offer mord av nytt NWO patrull s.k. tränad "apokalyps armé".
    Just nu Påvens jesuiter är en gren av i detta s.k. "apokalyps arme".

    Härnere exempel på det att vid NWO mord patruller (ditt ingår Påvens prästerskap-jesuiter....)
    och hantering av vitnen- de bästa vänner samarbetspartner ELIMINERAS ( detta väl tänkte inte på ens H. Holmer och SÄPO f.d. chef när de som W vänner var inviterade och utförde mord på beställning)

    typisk exempel på vänskap i dessa NWO kretsar..... (även här beskriv bara lägsta nivå på utförare, men i högsta nivåer av gamar regler är de samma)

    http://www.politicsforum.org/forum/viewtopic.php?f=51&t=138883

    SvaraRadera
  6. JAG TYCKER AT MÖRDARE ÄR PEKKA ERKKILÄ INTE ANTI AVSAN. MEN LEIF TEILL ELLER THOMAS PLITZ ÄR KANDIDATERNA OCKSO.

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.